De Hoofdzuster is onderdeel van Care for Women Neem contact op

Waarmee kan de Hoofdzuster u helpen?

Neem contact op

Over ons

De Hoofdzuster is een praktijk voor hoofdpijn en hoofdpijn gerelateerde klachten. De hoofdzuster benadert hoofdpijn van verschillende kanten, via verschillende massages, het geven van informatie en onze uitgebreide kennis over hormonen en hun effecten op het menselijk lichaam. Een positief effect van een massage is dat deze ontspannend wordt ervaren ook heeft het rustgevende effecten bij stress symptomen.

Tijdens het werk als (BIG geregistreerd)Care for Women specialiste, merkten wij dat veel vrouwen te maken hebben met hoofdpijn of met hoofdpijn gerelateerde klachten. Hoofdpijn is er in allerlei vormen en ook de oorzaken zijn divers. Hoofdpijn komt voor bij zowel mannen als vrouwen, kinderen en volwassenen. Omdat hoofdpijn zoveel voorkomt en nogal wat invloed heeft op het dagelijkse leven, zijn we ons gaan verdiepen in alles wat met hoofdpijn te maken heeft. Hoofdpijn heeft invloed op het gezinsleven, de relatie, het werk, de sociale contacten en vrije tijdsbesteding.

Vooral (spier)spanningshoofdpijn is een veelvoorkomende hoofdpijn. We zitten veel achter de computer en dit geeft veel klachten. Niet alleen hoofdpijn is een veelvoorkomende klacht, maar ook het krijgen van stijve spieren. Je kunt ook een afspraak maken voor één van de ontspannende massages voor het hoofd, de nek, de schouders en de rug.

Neem contact op met de Hoofdzuster en informeer naar de mogelijkheden.

 

LID V&VZ en kwaliteitsregister

Anja is aangesloten bij Care for Women

Aangesloten bij CAM Cooperatie/WKKGZ (klachtenregeling).

Anja van Woerdekom onder nummer: 400254

Desiree Tijhuis             onder nummer: 400257

 

BIG registratienummer Anja: 9046548830

BIG registratienummer Desiree: 19044468330

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.